opc_loader

STC Astro Duo-Narrowband filter, 2" (M48)

# DUO-48
358,00
190,00
(157,02 excl. btw)
0
x
Beschikbaarheid:

Dit artikel is in voorraad

Informatie

ASTRO DUO-NARROWBAND FILTER - M48 (2")
 

Astro Duo-Narrowband-filter is ontworpen om specifieke golflengten van gasvormige en planetaire nevels te vangen. Van bijzonder belang voor astrofotografen is de Ha-emissielijn bij 656 nm en OIII-lijnen bij 500 nm, die hoge transmissies uitvoert en lichtvervuiling alsook de belangrijke blokkering van langere golflengten afstoot.

Het geeft meer detail en contrast in je afbeelding.
De professionele Ion Beam-ondersteunde depositie en AR-coatingtechnologie worden toegepast op Schott-optisch glas om een hogere duurzaamheid en een uitstekende beeldkwaliteit te garanderen.
 

  • STC Astro Duo-Narrowband filter kan de interferentie van kunstlicht in de stad verminderen en de golflengte van Hα en OIII verbeteren.
  • IBAD (ionenbundel ondersteunde depositie) coatingtechnologie maakt het glas duurzamer en gemakkelijk schoon te maken, en voorkomt veroudering in optische spectrale kenmerken als gevolg van temperatuur en vochtigheid.
  • Matzwart geanodiseerd en met Teflon gecoat frame-ontwerp elimineert overstraling en is eenvoudig te installeren of te verwijderen van uw lens.