opc_loader

Purosol Lens reiniger 118ml

# PU10017-Q

TAKAHASHI

21,00
(17,36 excl. btw)
0
x
Beschikbaarheid:

Dit artikel is in voorraad

Informatie

Purosol is ontwikkeld om te voldoen aan de reinigingsbehoeften van zeer delicate oppervlakken die niet met traditionele reinigingsmiddelen kunnen worden gereinigd. Oorspronkelijk ontworpen voor het schoonmaken van precisie-optica tijdens ruimtevlucht, is Purosol goedgekeurd door NASA, het leger, ziekenhuizen, laboratoria, fotografen, filmmakers en andere professionals over de hele wereld.
 

Purosol is een natuurlijke oplossing die plantenextracten en de kracht van nanotechnologie gebruikt om moleculen te modificeren die stof, vuil en minerale afzettingen op het oppervlak van lenzen behouden.
 

Purosol breekt de moleculaire bindingen van vuil en reinigt zonder een spoor achter te laten en laat een antistatische barrière achter die stof afstoot, wat betekent dat je minder vaak je optische oppervlakken hoeft te reinigen. Eenvoudig te gebruiken: spray op het te reinigen onderdeel en veeg het vervolgens af met een zachte doek.
 

Purosol gebruikt geen alcohol, ammoniak, siliconen, glycerine of detergentia en beschadigt optische behandelingen niet. Purosol is hypoallergeen, niet-toxisch, biologisch afbreekbaar, niet-ontvlambaar en zonder drijfgas

Aanbevolen artikelen: