opc_loader

Wensenlijst

Purosol Lens reiniger 59ml

# POLC117-Q

TAKAHASHI

15,00
(12,40 excl. btw)
x
Plaats in mijn wensenlijst
Beschikbaarheid:

in voorraad !

Technische specificaties:  © Copyright takahashi.be

Purosol is ontwikkeld om te voldoen aan de reinigingsbehoeften van zeer delicate oppervlakken die niet met traditionele reinigingsmiddelen kunnen worden gereinigd. Oorspronkelijk ontworpen voor het schoonmaken van precisie-optica tijdens ruimtevlucht, is Purosol goedgekeurd door NASA, het leger, ziekenhuizen, laboratoria, fotografen, filmmakers en andere professionals over de hele wereld.
 

Purosol is een natuurlijke oplossing die plantenextracten en de kracht van nanotechnologie gebruikt om moleculen te modificeren die stof, vuil en minerale afzettingen op het oppervlak van lenzen behouden.
 

Purosol breekt de moleculaire bindingen van vuil en reinigt zonder een spoor achter te laten en laat een antistatische barrière achter die stof afstoot, wat betekent dat je minder vaak je optische oppervlakken hoeft te reinigen. Eenvoudig te gebruiken: spray op het te reinigen onderdeel en veeg het vervolgens af met een zachte doek.
 

Purosol gebruikt geen alcohol, ammoniak, siliconen, glycerine of detergentia en beschadigt optische behandelingen niet. Purosol is hypoallergeen, niet-toxisch, biologisch afbreekbaar, niet-ontvlambaar en zonder drijfgas

Welkom bij ov-optics

Camera's & toebehoren