opc_loader


Gratis levering in de Benelux per DPD / GLS of in een DPD parcelshop vanaf 195 euro, met uitzondering van telescopen vanaf Ø130 mm, monteringen en zuilen.


 

Veilig winkelen bij Takahashi.be - Levering in België, Nederland en Luxemburg
 

U kan in alle vertrouwen bij ons winkelen. Uw betalingen gebeuren steeds in alle veiligheid, waarbij wij garant staan voor de snelle en correcte afhandeling van al onze bestellingen. De merken die wij u kunnen aanbieden, hebben reeds ruimschoots hun kwaliteit bewezen. We selecteren onze merken dan ook via strenge criteria en verkopen alleen materiaal dat voldoet aan de strengste normen. Alle artikelen die u bij ons bestelt, worden netjes bij u aan de voordeur aangeboden door de transporteur. Uiteraard bent u van harte welkom om uw bestelling af te halen in onze showroom te Nieuwpoort.
0

Afrekenen, betalingsmogelijkheden en verzendingskosten
 Alle transacties bij ons vinden plaats via een veilige SSL verbinding. Deze verbinding (bekend door de groene navigatie balk) garandeert een veilige transactie met u en uw bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillende uw gegevens kunnen gebruiken. Wij aanvaarden betalingen op alle mogelijke manieren waaronder Bancontact, Ideal, Mastercard, Visa, Maestro, PayPal, Carte Bleue, Giropay, Overschrijven per bank. Verzendkosten kan u berekenen in uw winkelmandje, of de pagina voor u moet afrekenen.

0

 Er zit steeds een factuur bij de levering van uw pakket
 

Bij elke order ongeacht het aankoopbedrag voegen wij een factuur toe welke u kan vinden aan de buitenkant van de verpakking ( onder het shippinglabel ) Hou deze factuur steeds bij voor het geval u beroep moet doen op de garantie van het artikel. Bent u woonachtig buiten Belgie en heeft u een Btw-nummer dan maken wij u een factuur op exclusief Btw. Gelieve ons te contacteren indien dit het geval is.
0

 Levertermijn en status van uw bestelling
 

Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt uw order verwerkt. Doorgaans worden alle bestellingen binnen 24u verzonden tenzij er een andere levertermijn vermeld staat in de artikel omschrijving. Er worden géén pakjes verzonden in het weekend en op maandag. Wilt u liever uw bestelling afhalen in onze showroom te Nieuwpoort dan kan u een afspraak maken via het contactformulier. U kunt de actuele status van uw bestelling altijd controleren via Mijn AccountU vindt het volgnummer van uw bestelling in de e-mail die u ontvangt zodra uw bestelling ons magazijn verlaat.
0

Garantie en recht op het retourneren van uw bestelling
 


Garantie: Bij Takahashi artikelen geniet u van 5 jaar garantie op mechanische en optische onderdelen. Op electronica heeft u 2 jaar garantie. Bij aankoop van een zwo camera geniet u van 2 jaar garantie op de electronica.

Retourneren: Indien u twijfelt over uw aankoop kunt u deze binnen een termijn van 14 dagen naar ons retour sturen (op eigen kosten, tenzij het artikel gebreken vertoont). Wanneer wij de producten hebben ontvangen krijgt u het volledige aankoopbedrag (excl. verzendkosten) teruggestort. U kan retourneren binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen, naar ons depot te Nieuwpoort, Pieter Braeckelaan 57, 8620 Nieuwpoort, Belgie. U kan retouneren wanneer het artikel en bijhorende verpakking compleet is en ongebruikt. Zorg ervoor dat het product bij retourzending altijd goed is verpakt. De verpakking waarin het product aan u is geleverd biedt goede bescherming tijdens het transport, waardoor wij u adviseren de originele verpakking zorgvuldig te hersluiten en te hergebruiken. Neemt  voor u iets retour zendt altijd eerst contact met ons op , zodat wij u kunnen adviseren hoe u uw retourzending het beste kunt organiseren. Onze voorwaarden zijn volledig in lijn met de Europese wetgeving.


 

Stuur een Email

*